Χωρίς κατηγορία

Τι είδα στα Marie Claire Greece BLOG AWARDS 2016

Από  | 
2Αν και βαριέμαι ανυπόφορα τα events που δεν διοργανώνω εγώ (όπως και τους γάμους αν δεν παντρεύομαι εγώ) είπα να κάνω κάτι κοριτσίστικο και να πάω στα Marie Claire Blog Awards.

Λίγο η παρέα.

Λίγο το ότι ήταν κοντά μου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Λίγο η Θεά mega blogger που παρακολουθώ, εγώ μαζί με άλλα 3 εκατομμύρια διακόσιες  χιλιάδες στο Instagram, η #neginmirsalehi που ήλθε για να παραλάβει το βραβείο «The Best International Blog».

Λίγο όλη αυτή η εξέλιξη πως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στηρίζουν τους/τις μπλόγκερς και πως οι μπλόγκερς επηρεάζουν, προβάλλουν τα brands που ταυτίζονται με αυτούς/ες με έπεισαν να φτάσω.

(Εντάξει, ήθελα να αποφύγω και τη γκρίνια του 15μισό γιού μου για τις διακοπές του/μας)

Κόσμος, πολύς κόσμος. Κορίτσια όμορφα, καλόγουστα, χαριτωμένα. Διαφορετικά ντυμένα. Χαμόγελα. Με όρεξη. Και διάθεση είτε να δημιουργήσουν ένα επιπλέον εισόδημα από το μπλογκ τους είτε να το κάνουν κύρια δουλειά τους.

Δεν είχε -τις ξεπερασμένες- «red carpet concept» παρουσίες που ταιριάζουν πιο πολύ σε όσκαρ, ή σε δεύτερη φωνή σε μπουζούκια που βλέπουμε σε άλλου τύπου μαζικά βραβεία.4

Πολλές μπλόγκερ Ελληνίδες. Ολες με άποψη και στυλ. Αυτό το casual αλλά συγχρόνως με αισθητική και cool στηριζόταν άριστα κυρίως στα 12ποντα των καλεσμένων. Και όχι, τζην σορτσάκια δεν είδα, ούτε αγόρια με tshirt λες και ειναι pool boys.

Οι τύπου «ήμουν Δημόσιος Υπάλληλος» «Μπαργούμαν» αλλά πάντα ονειρευόμουν το modeling, «ευκαιρία να κάνω την ωραία τώρα» στο μπλογκ μου ελάχιστες.

Έψαχνες να τις βρεις στο χώρο.

Όπως μετρημένες και οι «έβαλα τη βιτρίνα του χορηγού μου πάνω μου και ήλθα»

H διευθύντρια του #Marie Claire Galateia Laskaraki παρουσιάστρια  της βραδιάς απέπνεε elegance, ενώ τα αγόρια μπλόγκερς με τις γενειάδες τους μου θύμισαν Μιλάνο.

με την κολλητή μου...

με την κολλητή μου…

Από τις σπάνιες διοργανώσεις που δεν ξεκινούν με 3 ώρες καθυστέρηση, με σφιχτή παρουσίαση, και δεν σε κάνουν να στριφογυρίζεις στη καρέκλα σου και να παρακαλάς να τελειώσει το μαρτύριό σου.

Ωραίες ήταν οι μουσικές, πλάκα είχαν οι κλεφτές ματιές των γυναικών, η μια στην άλλην («μα ΤΙ φοράει»; ´Η «Χμ, τέλειο αυτό που φοράει»).

Τα δωδεκάποντα  στα καλύτερα τους,  ενώ κάποια, λίγα μαυρισμένα πόδια με σπρέι με έκαναν να αναρωτηθώ αν όλες είχαν διαλέξει την απόχρωση «χρυσαφί-ηλιοκαμένο» που φοράει η JLo.

Selfies, selfies, selfies, πόζες, και ξανά πόζες, strikeposes, snapchats βίντεο και πάλι από την αρχή.

Δεν είχε τους γνωστούς εκείνους των 90´s και 00´s (επιτέλους άλλες μούρες) και το πάρτυ επάνω στη Hytra κράτησε μέχρι αργά.

Η ενέργεια εξαιρετική και το «κάδρο» της φωτισμένης Ακρόπολης με έκαναν να νιώσω (για λίγο) σα να μη ζω στην Ελλάδα του σήμερα.

Ευχαριστώ #marieclaire

Α. Και επιτέλους είδα τη κολλητή μου!