ιστοριες

Σε χάλασε κι εσένα η συναυλία Σαββό στο Καλλιμάρμαρο; Μισό, να σε ταγκάρω στη λίστα με τους ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ

Από  | 

Άντε πάλι, γαμώ το Θεό μου μέσα…

Άντε πάλι, άλλη μια μέρα από αυτές που ξυπνάς, ανοίγεις το γαμημένο το μαραφέτι, ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ, όπως λέει ΟΛΕΣ τις συσκευές που έχουν έστω ένα πλήκτρο η μάνα μου, και βλέπεις έναν τέτοιον ωκεανό μαλακίας που το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι να βγάλεις τα μάτια σου με κοτάλι πρεζαίικο, να κόψεις τ’ αρχίδια σου και μετά να βάλεις μάτια στη θέση των όρχεων και αρχίδια στη θέση των ματιών, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ.

Έγινε, λοιπόν, μια συναυλία από τον ΣΚΑΪ για φιλανθρωπικό σκοπό, στην οποία έπαιξαν ο Σαββόπουλας και κάποιοι άλλοι τραγουδιστάδες στο Καλλιμάρμαρο, με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα και χρήματα για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πριν προχωρήσω να πω ότι και βέβαια, ρε μαλάκες, δεν θεωρήσαμε από τη μια στιγμή στην άλλη ότι ο ΣΚΑΪ είναι παλλαϊκό κανάλι που πρώτος σκοπός του είναι να προάγει την κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη, και βέβαια δεν ξεχάσαμε το ρόλο του στην Ελλάδα των μνημονίων, αλλά, γαμώ το ξεσταύρι μου μέσα, ακόμα κι έτσι, όταν μαζεύονται τόσα τρόφιμα και χρήματα για τους αδύναμους καλό είναι.

Κακό δεν το λες πάντως.

Ναι, είναι σαν τη γυναίκα του καραπλούσιου εφοπλιστίδη που ενώ αυτός πουλάει πρέζα και τσιμεντώνει κόσμο και κοσμάκη εκείνη κάνει δωρεές στα Χαμόγελα του Παιδιού και δεν συμμαζεύεται, για να εξιλεωθεί τρόπον τινά για τις αρχιδιές του αντρός της, αλλά είπαμε, ακόμα κι έτσι όταν ΕΣΤΩ ΕΝΑ παιδάκι θα έχει φαΐ στο πιάτο του ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ που δεν θα έτρωγε ΤΙΠΟΤΑ, είναι κάτι. Λίγο, αλλά κάτι.

Δεν είναι το ιδανικό, και δεν είναι της ώρας να δούμε το ιδανικό, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.

Πάμε παρακάτω.

Έγινε η συναυλία, όλα κουλ. Μετά άρχισαν τα πραγματικά όργανα. Ποιος είδε τον μαχητή του Ίντερνετ και δεν τον φοβήθηκε λέμε.

Μιλάμε ξέσπασαν όλοι τόσο άγρια -στα πληκτρολόγιά τους βέβαια-, που αν υπάρχει ιντερνετική Βαλχάλα δι’ αυτούς τους διαδικτυακούς φάητερζ, κλείσανε θέση ολ ινκλούσιβ, με γκουρμέ τραπέζα, στριπτιτζούδες μουνάρες με βυζούμπες και ό,τι άλλο θέλει η ψυχή του πολεμιστή για να σφουγγιστεί και να εξαγνιστεί από το αίμα της μάχης.

Πρώτος πρώτος ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης, που δεν τονέ ξέρω βέβαια, υποστηρίζοντας ότι καιρό κράταγε μέσα του όλη αυτή την οργή για Σαββόπουλα και καιρός είναι να την εξωτερικεύσει. Σας δίνω το ποστ του.

ΕΔΩ

800 σέαρ, τρεις χιλιάδαι λάηκζ, είκοσι χιλιάδαι δίσκοι, μπράβο Γιάννη, πάμε Γιάννη, φάτους Γιάννη κι άλλα τέτοια.

Ο νουνεχής Γιάννης, λοιπόν, μας λέει εδώ ότι αυτό που τονέ χαλάει είναι ότι ο Σαββό είναι κλέφτης καλλιτεχνικά και κυρίως κατάκλεψε τον Μπομπ τον Ντίλαν, σε φάση όμως έκλανε ο Ντίλαν, έχεζε ο Σαββόπουλος και η Ελλάδα έτρωγε τα σκατά. Έκλεψε αυτό, έκλεψε το άλλο, βασικά σύμφωνα με Γιάννη Ανδρουλιδάκη ο Σαββόπουλος δεν έχει κάνει τίποτα δικό του και απλώς κλέβει από τους άλλους και θησαυρίζει.

Τότες, ρε Γιάννη μου Αδρουλιδάκη, αφού είναι τόσο εύκολο για δεν το έκανες κι εσύ, να χεστείς στο χρήμα και να μετακινείσαι με ελικόπτερο όπως ο Σαββό;

Μήπως γιατί τελικά το να κάνεις τέχνη δεν είναι εύκολο; Και μήπως γιατί το να “κλέβεις” είναι ο πρώτος κανόνας για να μπορέσεις να κάνεις τέχνη, γιατί στη γαμημένη την τέχνη δεν πιάνεις παιδί με κρίνο, για να σ’ το πω πιο απλά, δεν υπάρχει παρθενογένεση και όλοι κλέβουν;

Αυτά σκεφτόμουνα μέχρι που έπεσα πάνω στη φωτό προφίλ.

Screen shot 2017-07-14 at 8.15.35 PM

Όχι, λοιπόν, ρε Γιάνναρε. Δεν σε χαλάει που ο Σαββό κλέβει τον Ντίλαν. Απλώς είσαι ένας από όλους αυτούς τους αριστερούς που θεωρούν ότι επειδή ο Σαββό κάποτε έκαμνε στρατευμένη τέχνη -που και σε αυτό διαφωνώ εν μέρει, αλλά άλλη ιστορία αυτή-, θα έπρεπε να είναι πτωχός, να κατεβαίνει σε πορείες, να πίνει ρακές με Μητσοκουτσούμπα, Αλεκοπαπαρήγα και Θανάση Παφίλη και να κάμει μεταγλώττιση στον Βασιλιά των Λιονταριών για την Περισσός Φιλμζ, μετονομάζοντας το έργο σε Γενικός Γραμματέας των Λιονταριών*.

Μα εγώ δεν είμαι Κουκουέ, είμαι με την Αναρχική Πρωτοβουλία Ροσινάντε και…”

Πουλί μου, Γιάννη μου.

Πουλί μου μπιγκ τάημ σε ποιον αριστερό χώρο ανήκεις. Όλο το αριστερό φάσμα για τον ίδιο λόγο μισεί τον Σαββό και αν θες διάβασε και το προηγούμενο κείμενό μου γι’ αυτόν http://www.ihappy.gr/o-sabbopoulos-gamaei-nai-akribws-opws-to-diavases/ και αν θες κιόλα μην το πάρεις και προσωπικά, δεν επιτίθεμαι σε εσένα, απλώς καταθέτω κάτι που βλέπω να συμβαίνει συνέχεια με εσένα πρωταγωνιστή στην παρούσα φάση, γιατί είσαι το πιο φρέσκο παράδειγμα.

Αν θες κιόλα, παρ’ το και προσωπικά.

Πουλί μου και πάλι.

Πάμε παρακάτω.

Βγήκε στο σόου ο Γιάννης ο Ζουγανέλης και άρχισε ο άνθρωπος να κάνει το γνωστό χαβαλέ του, κράζοντας τους πάντες επί σκηνής. Πάμε σε βίντεο.

Φορώντας, λοιπόν, δεν ξέρω κι εγώ τι στο μπούτσο γυαλιά, ο Παύλος Κιρκασίδης σε άρθρο του που έγινε σέαρ από εγκυρότατες σελίδες, όπως ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ και ΡΙΠΕΣ, είπε σε γενικές γραμμές ότι ο Ζούγα ξεφτίλισε τον Σαββόπουλο επί σκηνής αλλά και το Αλαφουζαίικο και τον ΣΚΑΪ on purpose, και μαγκιά του τού Ζούγα που ξεμπρόστιασε όλα αυτά τα μνημονιακά καθάρματα, και ότι ο Σαββό έπαθε τέτοια αναφανταλιά και ταραχή που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και, τηρώντας τα τηλεοπτικά προσχήματα, το σώσανε στο ενενήντα χωρίς πολλά πολλά.

Χαμός. Σφαγή παρθένων, σατανιζμός, αρκούδες να παίρνουν από κώλο έκπληκτους κυνηγούς, ο Σαββόπουλος να κλωτσάει μωρά δελφίνια από τα νεύρα του και ο Ζουγανέλης με πούτσα έξω να τους πιτσιλάει όλους στα μούτρα και να δίνει τα δικαιώματα από τις τσόντες σε άπορα γυφτάκια (συγγνώμη, παιδιά της φυλής των Ρομά).

Σέαρ, κόντρα σέαρ, λάηκ, ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΠΕ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ και άλλα τέτοια, μέχρι που ο ντράμερ του Σαββό, που είναι και κολλητός, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με την παρακάτω απάντηση σε ανάλογο ποστ.

Screen shot 2017-07-14 at 8.54.19 PM

Βέβαια, ο Ζούγα σε άλλο λάηβ του έλεγε ότι ο ντράμερ του είναι γκέη και γελάγανε όλοι, έλεγε ζωντανά στον Παπακωνσταντίνου “τι θα γίνει, ρε μαλάκα, σταμάτα να τραγουδάς τα ίδια και τα ίδια, δεν βγαίνει το Κουκουέ” και στο τέλος έπιανε τ’ αρχίδια του μπασίστα και έλεγε “α, τελίκά έχει δίκιο η γυναίκα μου”, αλλά κλάιν.

Μετά από όλα αυτά, έχω να πω δύο πράγματα, για να κλείνω κιόλα, γιατί το τραβήξαμε από τις παπαρότριχες.

Ένα. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.

Δύο. Σε μια συζήτηση με τον ίδιο τον Σαββό τον είχα ρωτήσει γιατί στον χώρο της αριστεράς έχει τόσους χέητερζ και γιατί στην τελική ο Άκης Πάνου, που είχε σκοτώσει τον γαμπρό του και ήταν φυλακόβιος, είναι αποδεκτός από την ελληνική κοινή γνώμη, ενώ ο ίδιος αποδιοπομπαίος τράγος.

Η απάντηση ήταν η εξής: “Ναι, ήμουν κάποτε με την αριστερά, αλλά τότε ήταν μετεμφυλιακή η εποχή στην Ελλάδα και μιλούσαμε για μια αριστερά της επανένωσης και της συμφιλίωσης. Αυτό που έγινε η αριστερά στην πορεία δεν με εξέφραζε και διαχώρισα τη θέση μου. Όσο γι’ αυτό που λες για τον Άκη Πάνου, ο Έλληνας σου συγχωρεί το να σκοτώσεις τον άνδρα της κόρης σου εν βρασμώ ψυχής, αλλά ποτέ δεν συγχωρεί το να κονομήσεις. Αν κονομήσεις, είσαι αυτόματα εχθρός του”.

Δίκιο; Τροφή για σκέψη.

Πριν κλείσω να δηλώσω τα εξής.

 1. Αν πιστεύεις ότι εκτελώ υπηρεσία για κάποιον και γράφω κειμενάκι για να εξυπηρετήσω συμφέροντα.

 2. Αν θεωρείς ότι κάμω παρέα με Σαββόπουλα και του κάνω αβάντα.

 3. Αν είσαι αριστερός και θεωρείς ότι έχω φιλελέ και δεξιές απόψεις.

 4. Αν είσαι δεξιός και χαίρεσαι που την είπα στους αριστερούς τρόπον τινά.

  ΑΥΤΟΧΤΟΝΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ.

  Κάτι μαλάκηδες σαν κι εσένα βλέπουν παντού φαντάζματα και φτιάχνουν θεωρίες όπως οι παραπάνω.

  Salapas out.


babis banner2

1 Σχόλιο

 1. Cate 12

  24/07/2017 στις 11:23

  Κυριε Σαλαπα, με αφορμη μονον το εξαιρετικο κειμενο σας αυτο, ηθελα να σας συγχαρω για ολα σας τα κομματια που εχω διαβασει εδω, και να σας παρακαλεσω να γραφετε συχνοτερα.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.