Διαφορετικα

Όποιος σπέρνει καβάτζες θερίζει μοναξιές !

Από  | 

Όλοι έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτή τη θέση είτε ως ‘’θύματα’’ είτε ως θύτες. Τι πιο ωραίο άλλωστε από το να έχεις ένα, δύο, τρία γκομενάκια να τρέχουν από πίσω σου? Και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα. Η ψυχολογία ανεβαίνει, οι αισθήσεις λειτουργούν στο έπακρο, νιώθεις ο πιο κουλ και γαμάτος τύπος, θεωρείς πως όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου και κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου.

Όλα τέλεια λοιπόν με την αυτοπεποίθησή σου να χτυπάει κόκκινο, ζεις το όνειρό σου!! Κάπου εκεί ακούγεται ξαφνικά και ο Μάνθος Φουστάνος (ο γνωστός βιομήχανος καλέ) να λέει ‘’ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ’’ ! Ουπς να το, το πρώτο σου λάθος! Σε τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχει αυτή η λέξη ή μάλλον δεν την εννοεί κανένας! Κάπου εκεί πρέπει η κατάσταση να έχει ξεκαθαριστεί να γνωρίζουν και οι δύο ότι μεταξύ τους υπάρχει μονο σεξ (κυρίως) και τα συναισθήματα δε χωράνε. Όποτε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ευτυχώς ξέρω τι συμβαίνει, δε περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα. Οι καβάτζες όμως έχουν ημερομηνία λήξης και οφείλουμε να το ξέρουμε!

18623061_918815108257842_1888638044_n

Σήμερα βρίσκομαι εσένα, αύριο με κάποιον άλλον και πάει λέγοντας! Αυτό και μόνο με έκανε να σκεφτώ πως με τέτοια ευκολία θα μπορώ να αντικαταστήσω αυτά τα άτομα όταν πια δε θα έχουν κάτι να μου προσφέρουν. Ναι το έχω κάνει με μεγάλη ευκολία κιόλας δε με ενδιέφερε αν ο άλλος πόνεσε, στενοχωρήθηκε εγώ άλλωστε ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή! Κλασσικός τύπος σπέρνω καβάτζες και εγώ!!! Γιατί να διαφέρω? Όλοι ο ίδιο κάνουν… Δικαιολογία(μεγάλη) για να μη στενοχωρηθώ για τη συμπεριφορά μου.

Έδιωξα λοιπόν αυτές τις καβάτζες ή έφυγαν γιατί βαρέθηκαν και θα ξεκινούσα να ψάχνω τα νέα μου ‘’θύματα’’. Άρχισα να σκέφτομαι όμως πέρα από την απόλαυση τι κερδίζω? ΤΙΠΟΤΑ!!! Όσους ρώτησα το ίδιο μου απάντησαν. Νιώθω τέλεια, με αυτοπεποίθηση, φεύγουν όμως και κλείνει η πόρτα μου και καταλήγω πάλι στη μοναξιά μου! Μια μοναξιά αβάσταχτη και ξέρω πως εγώ την έχω προκαλέσει, χρησιμοποίησα κόσμο και κοσμάκι για την ευχαρίστηση μου, μια παροδική ευχαρίστηση, την οποία αντικατέστησε ένα άδειο δωμάτιο και μια κενή καρδιά! Και εκεί κατάλαβα πως από φόβο για την μοναξιά έβρισκα καβάτζες και παλι όμως κατέληγα εκεί στη ΜΟΝΑΞΙΑ!

babis banner2

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.