Διαφορετικα

Γενιά του χάους ή γενιά του just sex;

Από  | 

Ναι παιδιά τα καταφέραμε εξαφανίσαμε το φλερτ!

Μαγκιά μας!

Σεξ και μόνο σεξ, αυτό είναι που ενώνει τους νέους πλέον! Βγαίνεις, πίνεις, χορεύεις, διασκεδάζεις τέλος πάντων ομώς μόνο για πάρτη σου δε γουστάρεις συναναστροφές με άτομα του άλλου φύλου!

Οι άντρες ντρέπονται (θεε μου, πού έχουμε καταντήσει) κολλάνε δηλαδή γιατί οι γυναίκες είναι πολύ δυναμικές… Δικαιολογίες του κ@λου! Οι γυναίκες απο την άλλη αδιαφορούν, τις νοιάζει περισσότερο ο θαυμασμός των άλλων γυναικών… Συνέλθετε  βρε κορίτσια! Οι σχέσεις δυσκολότερες από ποτέ λοιπόν!

Ο ένας δεν μπορεί να πλησιάσει τον άλλο, βασικά  δεν του το επιτρέπει. Γυναίκες και άντρες χωρίζονται σε στρατόπεδα ( μία βόλτα στο μπαράκι της γειτονιάς θα σε πείσει) δε μιλούν μεταξύ τους, δε τολμούν να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο! Περνούν καλά με τις παρέες τους, δεν έχουν χρόνο να γνωρίσουν και να “ανεχτούν” τον άλλο και δε το κρίνω!

Πόσο υποκριτικό όμως να μιλούν μέσω messenger, Viber, what’s up ενώ είναι απέναντι?

Πήγαινε ρε φίλε μίλα της, έτσι μας ειχαν μάθει ο άντρας να κάνει τη πρώτη κίνηση. Μιλούν λοιπόν όλο το βράδυ καυλαντίζουν για την ακρίβεια και στο τέλος καταλήγουν σε ενα κρεβάτι! Οκ δεν αντιλέγω, μαγκιά σας παιδιά, το ξαναείπαμε, ξέρω εξάλλου αύριο θα βγεις,θα περάσεις και πάλι καλά και θα βρεις νέο εραστή και καταλήγουμε σε ένα ακόμη one night stand!!!

Πες μου όμως ρε φίλε πως ζεις χωρίς έρωτα και τι κάνεις αν ερωτευτείς? Τίποτα… δε στο επιτρέπουν ζούμε στην εποχή του JUST SEX! Αν αυτό δεν αλλάξει σύντομα και δεν έρθει πάλι στην επιφάνεια της χαοτικής ζωής μας το φλερτ και ο έρωτας οι σχέσεις θα υπάρχουν μόνο στα βιβλία και όποιος θα καταφέρνει να δημιουργεί μία θα θεωρείται ήρωας όπως αυτοί του ’21! Βέβαια να σημειώσω πως και η καύλα της στιγμής που σε οδηγεί στο one night stand είναι μοναδικό συναίσθημα που πρέπει να το ζήσεις!

Δεν υπάρχουν λάθη και σωστά, μόνο πάθος αλλά και όρια! Βαλ’τα εσύ στον εαυτό σου και την επόμενη φορά σκέψου JUST SEX ή αξίζει να παλέψω για κάτι παραπάνω?

babis banner2

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.