ιστοριες

Άντε γ@μήσου μ@λ@κ@!

Από  | 

  Ει ψίτ! Σε σένα μιλάω! Σε σένα που είσαι με κάποιον αλλά δεν πλέεις σε πελάγη ευτυχίας.Σε σένα που σπατάλησες πολύ χρόνο, για να είσαι καλή και κυρίως αρεστή.Σε σένα, που ενώ δεν ήξερες σε πόσα λεπτά βράζουν τα μακαρόνια, μαγείρεψες μέχρι και λάχανο κοκκινιστό.Για να του αρέσεις.Για να σου πει ένα μπράβο, ένα ευχαριστώ…. αλλά που…. τζίφος! Σε σένα που δεν του χάλασες χατήρι, που έχασες κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, που έκανες ό,τι σου έλεγε, που άφησες τις φιλενάδες σου για να γυρίσεις σπίτι άρον άρον, γιατί αν γυρίσει και δεν σε βρει εκεί στην τσίτα, ποιος είδε το θεριό και δεν το φοβήθηκε!Σε σένα, που τρέχεις να τον αγκαλιάσεις, αλλά εκείνος βαριέται και βαριέται γενικά μαζί σου και ό,τι έχει να κάνει με σένα….Και συ παλεύεις μισή ώρα με το κωλοκονσίλερ για να καλύψεις το σπυράκι που έβγαλες το πρωί, γιατί πρέπει να είσαι όμορφη, όχι ότι θα το προσέξει, αλλά μήπως και!

  Και να τον κρατάς αγκαλιά στο κρεβάτι και κείνος να σου γυρνά την πλάτη-δεν λέω, μια χαρά πλατούλα έχει ο άνθρωπος- αλλά ήθελες έστω και μια φορά να χωθείς ΕΣΥ στην αγκαλιά του, όπως τότε, όπως παλιά….

  Την αλήθεια όμως την ξέρεις…. Πρέπει να φύγεις.Λυπάμαι που στο λέω έτσι, αλλά πρέπει να φύγεις…. Δεν σου το λέω εγώ, στο λέει και μια φωνούλα μέσα σου…..την ακούς και εσύ ε;

  Απευθύνομαι λοιπόν σε σένα που μετά από όλα αυτά λες: εντάξει, είναι λίγο μαλάκας, αλλά με αγαπάει.Σε σένα που λες:κανείς δεν είναι τέλειος κι αν χωρίσω ποιον θα βρω μετά; Σε σένα που παραμυθιάζεσαι λέγοντας: με αγαπάει…..με ένα δικό του τρόπο!

  Και προσπαθείς.Και ξαναπροσπαθείς! Πάλι! Πάλι! Πάλι! Και δεν καταλαβαίνεις ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο, που δυστυχώς δεν γυρνάει πίσω, ενώ εκεινού του παίρνει μόνο 10 δεύτερα για να σε μειώσει, να σε προσβάλλει, για να σου ισοπεδώσει την αυτοπεποίθηση και το είναι σου, στέλνοντας σε στο κουτάκι της ανυπαρξίας.Γιατί εσύ είσαι ηλίθια, ανίκανη και δεν ξέρεις τίποτα και ό,τι ξέρεις από σπόντα, λάθος το ξέρεις.Γιατί εκείνος είναι μαλάκας, μεγάλος μαλάκας και δεν βλέπει το υπέροχο πλάσμα που είσαι.

  Εγώ όμως σε βλέπω.Κάθε φορά που θες να του φωνάξεις: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!! Αλλά δεν το άκουσε ποτέ γιατί το έπνιξες στη σιωπή.Ε, λοιπόν κοπελιά σου έχω νέα! Μάντεψε ποιος είναι ο μαλάκας!

  Για αρχή σταμάτα να γκρινιάζεις και να κλαις στο μαξιλάρι, στο αμάξι, στο μπάνιο και όπου βρεις την ευκαιρία.Σταμάτα τώρα όλη αυτή τη δυστυχία! Σήκω και φύγεεεεε! Κι αν πάλι θες να κάθεσαι και να παριστάνεις το κοριτσάκι με τα σπίρτα, περιμένοντας λίγη αγάπη και λίγη προσοχή, δικαίωμα σου! Αλλά εμείς σ αγαπάμε και δεν αντέχουμε να σε βλέπουμε έτσι! Το ξέρω, είναι πολύ δύσκολο να βγεις από το comfort zone σου -είναι εύκολος ο ρόλος του θύματος και τον ξέρεις καλά-τουλάχιστον όμως σταμάτα τα κλάματα και τις υστερίες για το πόσο μαλάκας είναι ο γκόμενός σου! Αφού τον θες τοοοοοοσο πολύ κάτσε εκεί! Και στην τελική: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!


babis banner2

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.