ιστοριες

Ο άνθρωπός μου

Από  | 

Σε όλους μας έχει τύχει να γνωρίσουμε κάποιον και η πρώτη αντίδραση να είναι εγώ με αυτόν ΠΟΤΕ!

Έλα όμως που κάπου εκεί έξω το συμπάν συνωμοτεί και γελά μαζί μας! Έτσι έγινε και πριν κάποια χρονιά! Ξεκινήσαμε να μιλάμε …. Συμπαθητικός λέω αλλά οκ δε με ενδιαφέρει και πολύ, δε ταιριάζουμε!!! Πέρασε ο καιρός και χαθηκαμε,δε με ενδιέφερε και πολύ… Ένα χρόνο σχεδόν μετά ήταν η αρχή του τέλους! Η επικοινωνία μας ξεκίνησε πάλι εγώ πια με αλλά μυαλά (γιατί να μη το προσπαθήσω μωρέ? Να περάσει έστω λίγο η ώρα μου!) Όλα ένα παιχνίδι και για τους δυο μας εγώ σκότωνα την ώρα μου εσυ ξέφευγες από τη ρουτίνα σου και κάπου εκεί αρχίσαμε να ερωτευόμαστε ο ένας τον άλλο, όχι για το περιτύλιγμα , αλλά τη προσωπικότητα, το χαρακτήρα, τον άνθρωπο που είχαμε διπλά μας.

Δεν έπρεπε όμως, ποτέ δεν έπρεπε και ποτέ δε θα πρέπει!

Ίσως και αυτό να ήταν που έκανε τόσο σημαντική την ιστορία μας !

Μέσα σε όλα αυτά τα χρονιά έχουμε ζήσει πολλές άσχημες στιγμές και έχουμε μαλώσει ακόμη περισσότερες όμως είμαστε ακόμα εδώ και το παλεύουμε !!! Δεν είσαι τέλειος όπως και εγώ δεν είμαι έχουμε ελαττώματα όμως γι αυτό αγαπιόμαστε ! Είσαι ο καθοδηγητής μου στη ζωή, ο συμπαραστάτης μου εκείνος που είναι πάντα εκεί για να με ακούσει να κλαψουρίζω για τη κάθε μαλακιά,  αλλά και αυτός που θα μου πει καλά να πάθεις αλλά ξέρω πως  μέσα σου στενοχωριέσαι πιο πολύ από εμένα….

Δεν είμαι το μέλλον σου αλλά και εσυ ίσως δεν είσαι το δικό μου!

Όλα αυτά που έχουμε ζήσει όμως δε θα υπάρξουν πάλι! Αρχίζω και εγώ να πιστεύω αυτούς τους γραφικούς που μιλούν για ένα μεγάλο ερωτά στη ζωή του ανθρώπου. Αν όντως αυτό ισχύει τότε είσαι ΕΣΥ και χαίρομαι πολύ γι αυτό! Έχω καιρό πια να σε δω, αν και επικοινωνούμε ανά δυο μέρες, δε σημαίνει πως δε σε αγαπώ πως δε σε σκέφτομαι απλά όπως έχουν τα πράγματα αυτό είναι το σωστό !! Είσαι από τους καλυτέρους ανθρώπους που γνωρίζω αλλά και ο πιο σημαντικός για εμένα, οπότε θέλω την ευτυχία σου και αφού εγώ δε μπορώ να στη προσφέρω θέλω να μπορέσεις να τη βρεις κάπου αλλού αρκεί να είναι αληθινή !

Είσαι ό,τι πιο σημαντικό για εμένα και σε λατρεύω….

Και όπως λες και εσυ πάντα θα σε ΑΓΑΠΩ!


babis banner2

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.