ιστοριες

Για έναν χαμένο (;) φύλακα άγγελο

Από  | 

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας για να μας προσέχουν. Για να μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια και ηρεμία. ´Ετσι απλά. Σου μεταδίδουν κάποια ειδική αντίστροφη ενέργεια , που δε σε ξυπνάει αλλά σε γαληνεύει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητο να είναι σύντροφοι μας. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει ερωτική έλξη. Είναι όμως εκεί, πολύ σημαντικοί και απαραίτητοι για την ψυχική μας υγεία. Και ειδικά όταν είναι αμοιβαίο αυτό….ακόμα καλύτερα!! Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο στο γέλιο, στη στεναχώρια , στην τρέλα, στη βοήθεια .

Και τί γίνεται όταν ξαφνικά χαθείς με έναν τέτοιο άνθρωπο; Όταν κάποιες καταστάσεις σε απομακρύνουν από αυτόν; Νιώθεις ότι χάνεις έναν φίλο. Ένα κομμάτι της καρδιάς σου. Χάνεις μια σταθερά στη ζωή σου και σε επηρεάζει , σε αποδιοργανώνει κατά κάποιο τρόπο. Και τί; Αυτό μπορεί να αλλάξει; Πώς μπορείς να ξανά κερδίσεις και να ξανά χτίσεις το δεσμό που είχες;;

Μεγάλο ερώτημα. Και δύσκολο.  Γιατί δεν ξέρεις πώς μπορείς να τον προσεγγίσεις και πάλι. Να τον κάνεις να έρθει πάλι κοντά σου , στη φιλία σου. Και απλά ελπίζεις να δώσει σε αυτό που είχατε άλλη μια ευκαιρία. Όχι γιατί έκανε κάτι ο ένας ή ο άλλος. Ίσως ο λόγος να είναι μια απλή παρεξήγηση. Ίσως κάτι πιο σοβαρό. Ό,τι και να είναι πάντως, θες να ξεπεραστεί. Γιατί ξαφνικά έχασες έναν φύλακα άγγελο . Που ένιωθες την αγάπη του και εσύ έδινες τη δική σου. Γιαυτό να τους προσέχετε τους φίλους σας τους δυνατούς. Που μπορεί να μην τους ξέρετε αμέτρητα χρόνια αλλά είναι πιο «δυνατοί» από φιλίες ετών…. Και να ζητάτε συγνώμη και να δέχεστε τη συγνώμη. Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος, στην κακή στιγμή….

Α! Και κάτι ακόμα.

Να τους λέτε σαγαπώ!

Μη ντρέπεστε!

Εσάς δε σας αρέσει να το ακούτε…;;

Και σε εκείνους αρέσει


babis banner2

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.